Presto-Pilot Kft. Bio termékek
Bio termékek forgalmazása E-mail

(06 1) 205-3024 Tel

(06 1) 208-1294 Fax

Profil

MagyarulEnglishDeutsch
Új termékek
Moroccan Glow Önbarnító hab...

Skin Super Good Természetes...

Color Szenzitív folyékony...

Termékeink

 

 

Bio élelmiszer

A TERMÉSZET CSODÁLATOS ÍZEI KÍVÁLÓ MINÔSÉGBEN

Egészségünk megőrzése érdekében rendszerességgel fogyaszthatunk különféle gabona magvakat, gabonapelyheket, rizsféléket, hüvelyeseket, tejhelyettesítő italokat.

Miért érdemes ezeket bio minőségben fogyasztani?  

  • Napjaink kutatásai szolgáltatják a bizonyítékot, hogy az ökológiai gazdálkodásból származó élelmiszereknek számtalan előnyük van konvencionálisan termesztett társaikkal szemben.
  • A bio élelmiszerek kevesebb permetezőszer maradványt, nehézfémet és nitrátot tartalmaznak, beltartalmi értékük magasabb, ízükben, eltarthatóságukban többet nyújtanak hagyományos társaiknál. Az általunk megalkotott Glück bio élelmiszerek zacskóiba a kiváló minőségű, ellenőrzött bio gazdálkodásból származó, német piacvezető Davert cég alapanyagai kerülnek. A megbízható bio gazdáktól származó alapanyagok az aratás kezdetén, a mezőkön bevizsgálásra kerülnek, majd alapos válogatásnak és tisztításnak vetik alá, így a legmagasabb minőségi elvárásoknak felelnek meg.
  • Mivel a bio gazdálkodás nem híve a meggondolatlan, rutinból történő vegyszerhasználatnak, ezekre az élelmiszerekre nem jellemző, hogy szermaradványokkal mérgeznék az emberi szervezetet, hozzájárulva az allergiák, rák, immungyengeség és más betegségek kialakulásához.  • A bio élelmiszerekben tiltott a mesterséges adalékanyagok használata.
  • Ha a biogazdálkodás vásárlásaink által nagyobb támogatottsághoz és termőterülethez jut, visszafordítható a már az emberi szervezetben is kimutatható mikroelem-hiány, melynek gyökere az intenzív mezőgazdálkodás által tápanyagban elszegényedett talaj. A műtrágyák nem képesek a növények által elhasznált valamennyi ásványi anyag pótlására.
  • A növényvédő szerektől mentes gazdálkodás során felerősödő természetes védekező reakció a növényekben magasabb flavonoid és antioxidáns tartalmat eredményez. Míg a flavonoidok védik a növényt a rovarok, gombák és baktériumok támadásaitól, az embert a rák és szívbetegségek megelőzésében segítik.
  • Az alternatív gyógykezelések tapasztalati egyértelműen kimutatják, hogy a természetes bio-étrendre való áttéréssel teljes gyógyulás érhető el sokszor gyógyíthatatlannak vélt betegségek esetén is.


A Presto-Pilot Kft. kitűnő minőségű bio élelmiszerek forgalmazásával foglalkozik. Számos külföldi gyártó cég bio termékeit képviseljük Magyarországon.

Legjelentősebb közülük a német piacvezető cég, a Davert cég termékei, melyek az általunk megalkotott Glück márkanév alatt kerülnek forgalmazásra.


www.davert.de                                                 
A következő termékkategóriákat találja meg nálunk:

Gabonák, hüvelyesek, pelyhek, tészták, alapanyagok, salátaöntetek: Davert, Németország

                                                                    
 

Zabitalok, zabtejszín: Oatly, Svédország 
www.oatly.se


Belépés
Termék kereső
Copyright ©2020 Presto-Pilot Kft. Fel Presto Csoport Üzletszabályzat Áruátvételi szabályzat