Presto-Pilot Kft. Bio termékek
Bio termékek forgalmazása E-mail

(06 1) 205-3024 Tel

(06 1) 208-1294 Fax

Profil

MagyarulEnglishDeutsch
Új termékek
Skin Super Good Természetes...

Skin Super Good Természetes "Energy...

"Frosty Berries" natúr...

Termékeink

 

 

Sante

 

 

Dekorkozmetikumok

SANTE dekorkozmetikumok

 

Sante Bio smink - www.santebiosmink.hu

A természet tiszta színei

Éld meg a a Sante sminktermékekkel a természet szépségét! Az értékes növényi olajokból és kivonatokból álló bőrbarát formulák gyengéd ápolást nyújtanak akár nagyon érzékeny bőr  esetén is. Páratlanul szép színvilág minden stílushoz.

A Natrue minősítés biztonságot ad és valódi, minősített natúrkozmetikumokat garantál. Egyszerűen NEMet mondunk a kétes összetevőkre.

 

Arc make up

Álom arcbőr!

Természetes smink hatás. Mintha nem is sminkeltél volna: tiszta, mégis tökéletesen szép. A Sante bio smink termékekkel elérheted a tökéletes arcbőrt, amiről mindig is álmodtál. A különösen tiszta és bőrbarát összetételű smink termékekkel bőröd fantasztikusan puha és selymes lesz.

 

Szem smink

A ragyogó tekintet garantált!

Álomszép hangsúlyok a Sante bio sminkkel akár érzékeny szemre is: szemhéjfestékek egyes kiszerelésben, komplett színpaletták, stiftek, csillogó szemceruzák. Folyékony szemhéjtus a tiszta kontúrokért, speciális szempillaspirálok az egyedülálló volumenért.

 

Ajak smink

Megragadó színfolt!

Csábító ajkak lágy, gyengéd vagy intenzív árnyalatokban - élénken ragyogóan csillogó színek vagy matt megjelenés! Ahogy éppen a kedved tartja. Rúzsok, ajakfények és ajakkontúr duók  összehasonlíthatatlanul szép színvilágban garantálják az ajkak ápolását. Minden alkalomra.

 

SANTE HERO

Belépés
Termék kereső
Copyright ©2020 Presto-Pilot Kft. Fel Presto Csoport Üzletszabályzat Áruátvételi szabályzat