Presto-Pilot Kft. Bio termékek
Bio termékek forgalmazása E-mail

(06 1) 205-3024 Tel

(06 1) 208-1294 Fax

Profil

MagyarulEnglishDeutsch
Új termékek
Testápoló bio kakaóvajjal • 200 ml

Testápoló bio shea vajjal • 200ml

EPRES DESSZERTEK ajándékcsomag...

Termékeink

 

 

Sante

 

 

Dekorkozmetikumok

SANTE dekorkozmetikumok

 

Sante Bio smink - www.santebiosmink.hu

A természet tiszta színei

Éld meg a a Sante sminktermékekkel a természet szépségét! Az értékes növényi olajokból és kivonatokból álló bőrbarát formulák gyengéd ápolást nyújtanak akár nagyon érzékeny bőr  esetén is. Páratlanul szép színvilág minden stílushoz.

A Natrue minősítés biztonságot ad és valódi, minősített natúrkozmetikumokat garantál. Egyszerűen NEMet mondunk a kétes összetevőkre.

 

Arc make up

Álom arcbőr!

Természetes smink hatás. Mintha nem is sminkeltél volna: tiszta, mégis tökéletesen szép. A Sante bio smink termékekkel elérheted a tökéletes arcbőrt, amiről mindig is álmodtál. A különösen tiszta és bőrbarát összetételű smink termékekkel bőröd fantasztikusan puha és selymes lesz.

 

Szem smink

A ragyogó tekintet garantált!

Álomszép hangsúlyok a Sante bio sminkkel akár érzékeny szemre is: szemhéjfestékek egyes kiszerelésben, komplett színpaletták, stiftek, csillogó szemceruzák. Folyékony szemhéjtus a tiszta kontúrokért, speciális szempillaspirálok az egyedülálló volumenért.

 

Ajak smink

Megragadó színfolt!

Csábító ajkak lágy, gyengéd vagy intenzív árnyalatokban - élénken ragyogóan csillogó színek vagy matt megjelenés! Ahogy éppen a kedved tartja. Rúzsok, ajakfények és ajakkontúr duók  összehasonlíthatatlanul szép színvilágban garantálják az ajkak ápolását. Minden alkalomra.

 

SANTE HERO

Belépés
Termék kereső
Akciók
Mentás jázmin hidratáló...

Skin Clear Pattanáskezelő gél 5...

Pro Collagen Anti-Aging hidratáló...

Copyright ©2019 Presto-Pilot Kft. Fel Presto Csoport Üzletszabályzat Áruátvételi szabályzat