Presto-Pilot Kft. Bio termékek
Bio termékek forgalmazása E-mail

(06 1) 205-3024 Tel

(06 1) 208-1294 Fax

Profil

MagyarulEnglishDeutsch
Új termékek
"Siberian pearl" ” natúr...

Skin Super Good Természetes...

Color Szenzitív folyékony...

Szaktanácsadás / ötletek
Acorelle fejlec

Acorelle Bioparfümök


„Jó közérzet parfümök” – illatok a lelki egyensúlyért

Friss citrom… gyöngyvirág… vanília… elég rágondolni, és az orrunkban érezzük a kellemes illatokat.
Egy parfümös üvegcse tetejének lecsavarásával a titokzatosság, az élvezetek és a luxus világába lépünk be. Hosszú ideig az illatok csak az uralkodók és az előkelőségek kiváltságai voltak. Mai világunkban a standardizált illatok váltak „természetessé”.
Tudnunk kell azonban, hogy míg a hagyományos parfümök szervezetünkre ártalmas összetevőket tartalmaznak, léteznek olyan bioparfümök is, melyek kimondottan jótékonyan járulnak hozzá testi-lelki egészségünkhöz. 

A jó illatok „ára”
Avagy a konvencionális parfümök egészségkárosító hatása
A parfümös üveg felnyitásával az illatkompozíció molekulái egy pillanat alatt orrunkon keresztül szervezetünkbe jutnak. Ezt jelzi a finom illatok észlelése. A parfümök összetevői között az emberre és a környezetre potenciálisan mérgező anyagok is megtalálhatók: Parabének, kémiai oldószerek, kémiai színezékek, szintetikus illatanyagok és a veszélyes ftalátok. A ftalátok a műanyagok lágyítására használt szerves vegyületek, a hagyományos kozmetikumokban, körömlakkokban és parfümökben is előfordulnak. A nehezen lebomló ftalátok minden ember vérében kimutathatók, mivel légzés során óhatatlanul bekerülnek a szervezetbe. A hormonrendszerbe beavatkozva korai pubertást, férfiaknál terméketlenséget okozhatnak. A placentán áthatolva a fejlődő magzatra is káros hatást gyakorolhatnak.
E káros anyagok felhalmozódnak a környezetben, és csak nagyon lassan bomlanak le.

Acorelle parfum
Lehet egy parfüm jótékony hatású?
Az aktív illóolaj koncentrátumokból álló 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó  Acorelle bio parfümök egészségkárosító összetevők nélkül kényeztetnek az illatok jótékony hatásával.
  • Parabénmentesek
  • Ftalátmentesek
  • Biológiailag felhalmozódó anyagokat nem tartalmaznak
  • Kémiai fixálóktól mentesek
  • Nitro-pézsma mentesek (illatanyag)
  • Állati összetevőktől mentesek
Acorelle bio parfümökkel a lelki egyensúlyért
Az Acorelle bio parfümök az érzelmekre hatva kiegyensúlyoznak, megnyugtatnak, vagy energetizálnak, ezáltal helyreállítják a lelki és testi egyensúlyt, és jó közérzethez vezetnek. Ezen az elven működik az olfaktoterápia, más néven illatterápia.

Mi az olfaktoterápia?
A szaglás során az illóolajok kémiai molekulái hatást gyakorolnak az idegrendszerre, ami helyreállítja az érzelmi és testi egyensúlyt. A pozitív hatás eljut a szerveinkhez is: normalizálódik a szívműködés, a légzés, a verejtékezés és szervi funkciók. “Lelki ráncaink” kisimulnak.

Milyen helyzetekben segít az olfaktoterápia?
  • Szomorúság, emocionális blokkok oldódása
  • Érzelmi rendellenességek helyreállítása
  • Fizikai és pszichikai nehézségek leküzdése
Acorelle parfum 2

Stresszoldó bio eau fraiche: Acorelle White Orchid
 
A bársonyos, keleties  illatú White Orchid a narancs és a szantálfa erejével oldja a stresszt és csillapítja az érzelmeket.Acorelle
Energetizáló bioparfüm: Acorelle Tea Garden

 
A könnyed, üdítő Tea Garden az intenzív menta és a frissítő citrom illóolajaival stimulálja az érzékeket, és felszabadítja a szunnyadó energiákat. 


Belépés
Termék kereső
Copyright ©2020 Presto-Pilot Kft. Fel Presto Csoport Üzletszabályzat Áruátvételi szabályzat