Presto-Pilot Kft. Bio termékek
Bio termékek forgalmazása E-mail

(06 1) 205-3024 Tel

(06 1) 208-1294 Fax

Profil

MagyarulEnglishDeutsch
Új termékek
Zöldség és gyümölcsmosó...

Szeméjpúder Nr.15 • 2,5g

BB krém Nr.01 •30ml

Szaktanácsadás / ötletek

ANNAMARIE BÖRLIND

COSMA SHIVA HAGEN

Börlind siker-sorozat - a minőség önmagáért beszél

Annamarie Lindner 6 évtizedes elkötelezett munkája a természetes szépségápolás mellett egyre szélesebb körben szerez elismerést. A Börlind natúrkozmetikumok mára a piacvezetők közé kerültek kategóriájukban, emellett sikert sikerre halmoznak a megmérettetések során is.

A Németországban évről évre megrendezésre kerülő Parfüm Díjkiosztó Gálán az Annamarie Börlind biztosította a prominens hírességek ragyogását. Cosma Shiva Hagen színésznő, a Börlind arca és nagykövete a fenntartható értékeket, a méltányosságon alapuló kereskedelmet és a természetes szépség ideálját képviselte a rendezvényen megjelenő közismert szépségek között. A Parfüm Gála mellett a Miss Németország és a 2009-es Európai Film Díjkiosztó ünnepség hivatalos kozmetikai és szépség felelőse ugyancsak a Börlind volt.

Annamarie Lindner, Baden-Wrüttenberg tartomány miniszterelnökének legmagasabb elismerését vehette át másik 23 kiemelkedő alkotás létrehozójával. A német "bio kozmetikumok úttörője" termékeinek magas minőségével érte el jelenlegi elismertségét. Steffan Mappus, tartományi vezető többek között méltatta a családbarát munkahelyi feltételeket, melyek támogatják a női dolgozók elhelyezkedését, az emberekkel és környezettel szemben tanúsított magas etikai színvonalat, valamint a nemes ügyek támogatására nyújtott adományokat.

A sort a "Spa Diamond" német média díj zárja, mely 2004 óta kerül évről évre kiosztásra Hotel, Egyéniség és Szépség kategóriákban. A természetes kozmetikumok idén először kerültek megmérettetésre, melynek keretében a zsűri különös hangsúlyt szentelt a holisztikus bőrápolás alapelveinek érvényesülésére. A 23 résztvevő termék közül a System Absolute került ki győztesen.

A Börlind mellett dönteni jó választás, ezt tapasztaljuk a bőrünkön is és az eredmények is magukért beszélnek.

Belépés
Termék kereső
Copyright ©2020 Presto-Pilot Kft. Fel Presto Csoport Üzletszabályzat Áruátvételi szabályzat