Presto-Pilot Kft. Bio termékek
Bio termékek forgalmazása E-mail

(06 1) 205-3024 Tel

(06 1) 208-1294 Fax

Profil

MagyarulEnglishDeutsch
Új termékek
Skin Super Good Természetes...

Skin Super Good Természetes "Cherry...

Moroccan Glow Önbarnító hab...

Szaktanácsadás / ötletek

Higiénia a gyermekbirodalomban

 • A gyerekszoba kialakításánál a legfontosabb, hogy minden a kicsik biztonságát és fejlődését szolgálja. A lekerekített bútorélek és a vidám színek mellett azonban arra is kell figyelnünk, hogy mivel takarítunk. A kicsik csúszás-mászás közben találkoznak a vegyszermaradványokkal, melyek környezetükben jelen vannak, és játék közben óhatatlanul szájukba veszik kezüket, ezáltal bejut a szervezetükbe is. A pumpás adagolófejjel a levegőbe jutó vegyszereket mindannyian belélegezzük. Ahol gyerekek vannak, különösen fontos a lakás tisztasága, a higiénia, ám nem mindegy mivel végezzük a takarítást. Az Almawin termékcsalád tagjai természetes alapanyagaikkal minden foltra és piszokra megoldást nyújtanak a konyhától a fürdőszobáig. Ezek az ökológiai szempontok szerint kifejlesztett tisztító koncentrátumok a lehető legkíméletesebbek az emberhez, környezethez egyaránt, ezért nyugodt szívvel használhatják akár kisgyermekesek, érzékeny bőrűek és mindazok, akik szeretnének tenni a Földanya megóvásáért. A mosóaktív anyagok bázisát növényi eredetű olajok és zsírok adják, melyek teljes mértékben lebomlanak, miután teljesítették feladatukat. Klór- és foszfátmentes készítmények, melyek nem tartalmaznak töltőanyagokat, szintetikus színezőanyagokat, optikai fehérítőt. A termékek mentesek a mesterséges tartósítószerektől, az illatokat természetes illóolajak adják. Az Almawin termékek egy független német bőrgyógyászati intézet tesztjei szerint minősítetten bőrbarát, bőrgyógyászatilag ajánlott készítmények, rendelkeznek az Ecogarantie bizonyítvánnyal, ami a legkomolyabb minősítés, amit tisztítószer kivívhat magának. A koncentrátumok előnye, hogy igazán kis mennyiséggel is megfelelő eredményt érünk el, így környezet és pénztárcakímélő hatásúak is egyben.
 • Az Öko Háztartási tisztítószer koncentrátum valamennyi vízálló felület tisztítására alkalmas. A búzaproteineknek köszönhető visszazsírozó hatása révén nem szárítja ki a bőrt a kiemelkedő tisztító hatás ellenére sem. S mivel különösen hamar lebomlik, a környezetkímélő hatása sem elhanyagolandó. Ezért is vívta ki az Ökotest "Sehr Gut" minősítését, nyugodt szívvel alkalmazzuk a gyermekek által használt felületek tisztítására is.

  Az Öko Narancsolaj tisztítószer koncentrátum igazi Jolly Joker a foltok elleni harcban. Hígítástól függően mind tisztítószerként, mind folteltávolítóként is hatásos legyen szó rágógumiról, festékfoltokról, elgyantásodott zsírokról, töltő- és golyóstoll foltokról, lakk- és olajfestékekről, ragasztószer maradékokról, körömlakkról, gépolaj, viasz és pecsétfoltokról... Természetes narancs és citrus illóolaj-tartalmának köszönhetően élmény vele dolgozni, megszünteti a kukában, Wc-ben kialakult szagokat. Egyetlen háztartásból sem hiányozhat, ahol kisgyermekek vannak.

  Az Öko Fürdő tisztító koncentrátum szintén sokoldalúan alkalmazható szer. A cukortenzidekből, alkoholból, tej- és citromsavból álló készítmény nehézség nélkül feloldja a mész,-szappan-, zsír- és piszoklerakódásokat. Fertőtlenítő hatású és higiénikus frissességet hagy maga után.

  A felsorolt termékeken túl érdemes megismerkedni valamennyi Almawin családtaggal, ha fontosnak tartjuk családunk egészségét, környezetünk tisztaságát és szeretnénk megóvni bolygónkat a jövő nemzedéke számára.

  Belépés
  Termék kereső
  Copyright ©2020 Presto-Pilot Kft. Fel Presto Csoport Üzletszabályzat Áruátvételi szabályzat