Presto-Pilot Kft. Bio termékek
Bio termékek forgalmazása E-mail

(06 1) 205-3024 Tel

(06 1) 208-1294 Fax

Profil

MagyarulEnglishDeutsch
Új termékek
"Olivia" Poralapú lehúzható...

"Miranda" Krém arcmaszk...

Pirosító utántöltõ Nr.05 • 2,5g

Szaktanácsadás / ötletek

Mosás csak természetesen!

Mosódió az érzékeny bőrű kisbabáknak

A bőrallergia és a bőrérzékenység sok esetben sajnos már csecsemő és kisgyermekkorban megjelenik. A ruhákban visszamaradó, hagyományos mosószerekből származó vegyi anyagok folyamatosan érintkeznek a kisbaba finom bőrével és bőrirritációt okozhatnak.

A bőrallergia kialakulásának esélyét csökkenthetjük természetes mosószerek használatával. A mosódió a természet ajándéka: a mosódiófa terméséből nyert szaponin egy kitűnő mosóerővel rendelkező természetes szappan. Garantáltan nem tartalmaz allergiakeltő és bőrirritációt okozó anyagokat, különösen bőrbarát. A csecsemők, kisgyermekek, érzékeny bőrűek és allergiások, vagy bőrbetegségben (Neurodermitis, ekcéma, pikkelysömör) szenvedők számára is kitűnő mosószer.

A mosódió kizárólag növényi eredetű és nem tartalmaz:

  • foszfátokat
  • töltőanyagokat
  • kőolajszármazékokat
  • szulfátokat
  • tendzideket
  • klórt
  • optikai fehérítőt
  • szintetikus színezéket, illatanyagokat és tartósítószereket.

Mivel nincsen fehérítő hatása, a világos textíliák esetében környezetbarát fehérítőszer használata javasolt, mely makacsabb zsíros szennyeződéseknél is használ.

A mosódió alkalmazása során nincs szükség öblítőre, mert a ruhák így is pihe puha tapintásúak lesznek. A mosódiótól a ruhák semleges illatúak, de ha nem szeretnénk lemondani a finom illatos ruhákról, az 10-20 csepp illóolajat tehetünk az öblítős rekeszbe.

Az Almawin és Klar márkák a hagyományos mosódió héj mellett egy korszerű formulával is szolgálnak. A folyékony mosódió koncentrátum egyszerű alkalmazhatóságával minden szempontból megfelel sietős életünk követelményeinek. Használata a hagyományos folyékony mosószerével megegyezik, rendkívül kényelmes.

Minden AlmaWin és Klar termék bőr- és környezetbarát, melyet az Ecogarantie védjegy garantál.

Az Almawin és Klar folyékony mosódió, mosódiópor és mosódió párna megtalálható bio boltokban, baba boltokban vagy webáruházakból is egyszerűen beszerezhető.

Belépés
Termék kereső
Copyright ©2020 Presto-Pilot Kft. Fel Presto Csoport Üzletszabályzat Áruátvételi szabályzat