Presto-Pilot Kft. Bio termékek
Bio termékek forgalmazása E-mail

(06 1) 205-3024 Tel

(06 1) 208-1294 Fax

Profil

MagyarulEnglishDeutsch
Új termékek
Highlighter Nr.01• 9g

Zöldség és gyümölcsmosó...

Moroccan Glow Önbarnító hab...

Szaktanácsadás / ötletek

OATLY ZABITALOK

Oatly BIO zabitalok – Tej és szója helyett

A tej és tejtermékek a magyar gasztronómiában igen előkelő helyen szerepelnek, különösen, ha desszertek, sütemények világában kóstolgatunk. Ezt persze nem mindenki teheti gondtalanul, mert a tejallergiások és a tejcukor érzékenyek mellett a koleszterin- és súlyproblémákkal küszködők számára is tiltott gyümölcs ez a táplálék.

Ám tehéntej helyett kiváló, egészséges alternatívát kínál az Oatly. A zabital különleges értéke abban rejlik, hogy a benne található kulcsfontosságú elemek egyensúlya tökéletesen megfelel az ember tápanyag-igényeinek. A protein, zsír és szénhidrátok aránya maximálisan támogatja a kiegyensúlyozott diétát.

Az Oatly termékek tej, szója és koleszterinmentesek. Kizárólag természetes anyagokból állnak: tiszta zab, repceolaj és tengeri só, hozzáadott cukrot nem tartalmaznak (kivétel a vaníliás és csokoládés zabital) A zabtej magas cellulóztartalmának köszönhetően telítő hatása által lassítja az emésztést, csökkenti az étvágyat és tisztítja a bélrendszert. Mindez ideálissá teszi a fogyni vágyók és a tisztítókúrát végzők számára. Ha e két védjegy valamelyike megtalálható a választott terméken, akkor biztosak lehetünk benne, hogy valóban jó minőségű natúrkozmetikumot tartunk a kezünkben.

A zabtej fogyasztása által csökkenhet a vér ártalmas koleszterinszintje (LDL), ugyanakkor nő a hasznos koleszterin (HDL) mennyisége.

A termékek nyersanyagai lehetőség szerint bio gazdaságokból, vagy bizonyított vadgyűjtésekből származnak. Ez az összetevők listájánál pontosan fel van tüntetve. A bio és biodinamikus kertészetek támogatása hozzájárul a planéta megóvásához. Nem lebomló, ill. kérdéses alapanyagok nem használhatóak.

Az Oatly azon reformélelmiszerek közé tartozik, melyek nem teszik bonyolultabbá a főzést, és nem szükséges hosszadalmas kísérleteket végeznünk, hogy az eredeti recept "gyenge másolatát" elkészítsük vele. Hőálló, ezért teljes értékű helyettesítője a tejnek, tejszínnek főzésnél, sütésnél egyaránt.

Az Oatly által felhasznált zabot nagy körültekintéssel, szigorú feltételek mellett termesztik, ezért biztosak lehetünk benne, hogy génmanipulációtól mentes, más magvakkal nem keveredő gabona kerül csak italunkba.

A gluténre allergiás emberek szakember bevonásával illeszthetik étrendjükbe a zabitalt.

Belépés
Termék kereső
Copyright ©2020 Presto-Pilot Kft. Fel Presto Csoport Üzletszabályzat Áruátvételi szabályzat