Presto-Pilot Kft. Bio termékek
Bio termékek forgalmazása E-mail

(06 1) 205-3024 Tel

(06 1) 208-1294 Fax

Profil

MagyarulEnglishDeutsch
Új termékek
Zöldség és gyümölcsmosó...

Color Szenzitív folyékony...

Ultra Protection Tusfürdő gél •...

Szaktanácsadás / ötletek
Szépségápolás a természet tiszta erejével

A kozmetikumok bőrünkre kenve perceken belül felszívódnak, ezért azt érdemes magunkra kenni, amit akár el is fogyasztanánk.

Marokkói Bio Argánolaj

Egyre többen ismerjük fel a káros anyagoktól mentes, egészséges életvitel előnyeit. A tudatos életmód hatását még teljesebben élvezhetjük, ha nemcsak elfogyasztott táplálékunk friss és természetes, hanem szépségápolóink is. A Dr. Organic natúrkozmetikumok  a természet tiszta erejével gondoskodnak a szépségről és az egészségről. Egyre növekvő népszerűségüket azonban nem csupán természetességüknek, hanem rendkívüli hatékonyságuknak is köszönhetik.

A Dr. Organic natúrkozmetikumok hatékonyságának titka
Mindenki tudja, hogy a zöldségek, a gyümölcsök és a gyógynövények frissen tartalmazzák a legtöbb vitamint és hasznos anyagot. A Dr. Organic olyan kíméletesen bánik az alapanyagokkal, hogy természet adta jótékony hatásukat a feldolgozás után is garantáltan megőrzik. Így, a bioaktív hatóanyagok maximálisan átadják értékeiket a testápolás során, akárcsak a friss növények.

A Dr. Organic a természetes szépségápolás 12 legkiválóbb hatóanyagára építette termékcsaládjait. Ez a 12 bioaktív összetevő a bőrápolás, a hajápolás, és a fogápolás minden kérdésére hatékony és természetes megoldást nyújt. Az antiszeptikus teafa, a regeneráló manuka méz, a nyugtató levendula és a fiatalságőrző méhpempő a népi gyógyászatban is bizonyítottak már. E fő hatóanyagok gyógyerejét olyan szinergikus növényi kivonatok és hatóanyagok támogatják, melyek tovább fokozzák a jótékony hatást.

Aloe Vera

Víz helyett Aloe Vera
Általában a kozmetikumok 50-70%-a víz. A Dr. Organic ehelyett minden termékéhez bioaktív Aloe Vera lét használ. A bőrrel szinte megegyező pH-értékű, kézzel filézett bioaktív Aloe Vera hatóanyagai könnyedén hasznosulnak, mélyen beépülnek a bőrbe, ami verhetetlenné teszi a hidratálásban.Természetes összetevőkkel
Nagyanyáink, a föld valamennyi ősi kultúrájában kihasználták mindennapi életükben a természet kincseit.  Az értékes növényi olajokat és kivonatokat tartalmazó szépségápolási szereknél hatékonyabb kozmetikumok azóta sem születtek. Mivel testünk és bőrünk felépítéséhez a természetes növényi hatóanyagok állnak a legközelebb, a legnagyobb hatásfokkal a természetes összetevőkből álló natúrkozmetikumok hasznosulnak. A hidratáló damaszkuszi bioaktív rózsaolaj, a tápláló marokkói bioaktív argánolaj, a száraz bőrre kiváló bioaktív szűz olívaolaj és az egzotikus bioaktív kókuszolaj igazi élménnyé varázsolják a testápolással eltöltött perceket.

Dr.Organic termékcsalád

Káros anyagoktól mentesen
A Dr. Organic natúrkozmetikumok ártalmas kemikáliák, állati összetevők, genetikailag módosított komponensek nélkül, szelíd módszerekkel hozzák ki a maximumot bőrünk és hajunk szépségéből. A Dr. Organic natúrkozmetikumok használatával megóvhatjuk magunkat a hosszú távon egészségkárosító parabenek, és a bőrlégzést megakadályozó kőolaj-származékok veszélyétől.


Öregedésgátlás természetesen
A Dr. Organic natúrkozmetikumok hatékony és természetes választ adnak az öregedésgátlás kérdéseire is: a természetes E- vitamin sejtvédő antioxidáns, a Holt-tenger sója gyógyítja és regenerálja a bőrt, a bioaktív argánolaj mélyen táplál, a bioaktív gránátalma pedig hatékony ránctalanító „szupergyümölcs” a természet patikájából.


Belépés
Termék kereső
Copyright ©2020 Presto-Pilot Kft. Fel Presto Csoport Üzletszabályzat Áruátvételi szabályzat