Presto-Pilot Kft. Bio termékek
Bio termékek forgalmazása E-mail

(06 1) 205-3024 Tel

(06 1) 208-1294 Fax

Profil

MagyarulEnglishDeutsch
Új termékek
Pirosítóecset Nr.02• 17,7g

Moroccan Glow Színmegörző...

Color Szenzitív folyékony...

Szaktanácsadás / ötletek

Természetes smink Annemarie Börlinddel

A természetes szépség

A természetes szépség. Ez az, amire a legtöbben vágyunk. Nem pedig a sok festékre és nem az órákig tartó készülődésre a fürdőszobában. A végeredmény mégis valami szép, valami egyszerűen szép legyen. Továbbra is önmagunkat lássuk, legfeljebb kis kozmetikai segítséggel.

A tudatos vásárló, akinek fontos, hogy mit eszünk és milyen mosószereket használunk, természetesen ugyanolyan figyelmet fordít a dekorkozmetikai termékekre is. Amikor bio sminktermékeket választunk az első és legfontosabb szabály, hogy ugyanolyan tudatosan és alaposan nézzük át a „hozzávalókat” mintha csak élelmiszert vásárolnánk. A Börlind smink kollekció alapja az ásványi színező pigmentek, melyek nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, szilikont, kármint, parabeneket és természetesen bizonyítottan bőrbarát termékek.

A szemünk környéke az a terület mellyel általában a legtöbbet foglalkozunk sminkelésnél. Mivel a szem anatómiailag az agy részének tekinthető, nem mindegy, hogy milyen hatásoknak tesszük ki. Ebben lehetnek nagy segítségünkre a természetes „összetevők”. Az egyre gyakrabban előforduló allergiás reakciókat is nagy eséllyel elkerülhetjük bio smink alkalmazásával.

Régi tapasztalatom, hogy egy új márka termékeit legjobban az alapozókon és a púdereken keresztül lehet megismerni. Ezek kiválasztása ugyanis a legnehezebb; és nem csak a megfelelő szín megválasztására gondolok. Ahhoz, hogy egy alapozó tökéletesen beleolvadjon a bőrünkbe és elkerüljük a maszkszerű megjelenést nem árt néhány dolgot figyelembe vennünk. Amikor kipróbáljuk a terméket, győződjünk meg róla, hogy jó érzés-e a bőrünkön. Ne feledjük, hogy órákig fogjuk viselni. Próbáljuk ki, hogy a széleit vékonyan el lehet-e dolgozni, csíkok és foltok nélkül átmenetet biztosít-e majd a nyakunk és dekoltázsunk találkozásánál.

A sminket mindig érdemes bőrápolással kezdeni, hiszen, minél szebb a bőrünk annál kevesebb alapozó és korrektor szükséges és annál természetesebb lesz a megjelenésünk. Nyár után talán még fontosabb a klasszikus 3 lépés: tisztítás, tonizálás, hidratálás, melyhez az arcbőrünk korának és tipusának megfelelő termékeket érdemes választani. Nagy segítség lehet az Annemarie Börlind jojoba golyócskákat tartalmazó peeling, mely kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket.

Az Annemarie Börlind öt színben kapható folyékony alapozója csodálatosan eltakarja a nyár okozta problémákat. A terméket az ujjunkkal leheletvékonyan el lehet dolgozni a bőrön kontúros szélek nélkül. Ne felejtsük el a szem alatti karikák eltüntetését sem a nagyszerű ecsetes korrektorral. A felesleget mindig a kezünkkel dolgozzuk el, hiszen a vastag festékréteg megül a ráncokban. A tökéletes végeredményhez a Transparent kompakt pudert, sötétebb bőr esetén a Sun kompakt púdert vigyük fel néhány ecsetvonással az arc egész felületére. A sminket ezzel rögzítjük elkerülve a későbbi kifényesedést.

Most az egyéniségünktől és az alkalomtól függően dönthetünk arról, hogy milyen erősen festett szemeket szeretnénk. Minimális sminkhez a beige, mályva vagy az orchidea színeket javaslom. Kicsit erőteljesebb hatás elérésért használhatunk mellé barna ceruzát vagy zöld moha, kávé ill. szilva színeket, melyeket nagyon finoman a szemhéj külső részére viszünk fel. Az arc mindig a megfelelő pirosítástól lesz élettel teli, melyhez az őszibarack szín kiváló. A málna erőteljesebb kontúrozást tesz lehetővé, ezért óvatosabban bánjunk vele. A két szín keveréke adja a legtermészetesebb megjelenést és a ruházatunktól függően így lesz lehetőségünk a hidegebb vagy melegebb árnyalatok felé elmenni. A szempillaspirált hétköznapokra csak a felső pillasorra érdemes használni, így nem kenődhet el a napi rohanásban, és nem kell folyton ellenőrizgetnünk. A szemöldök ceruzától sokan félnek, de ha pontosan követik a tanácsom, egy pillanat alatt kitölthetik a szemöldök ritkás részeit: apró pontokban vigyük fel a festéket és ne összefüggő vonalban, majd a ceruza végén lévő kefével szálirányban dolgozzuk el. A mostani divatiránynak megfelelően a krém színt javaslom, de nekem személy szerint a málna a kedvencem. Amennyiben erőteljesebb színre vágyunk, akkor kiegészíthetjük szájkontúr ceruzával is. Természetesen a bio smink terén is van aktuális trend, melyre idén ősszel a bársonyos simaság jellemző diszkrét színekkel, mint az iszap színek, rózsafa ajkak, világos szemöldök és csillogó szemhéjak. Az Annemarie Börlind termékek lehetőséget adnak, a „csak” természetesen szép megjelenés mellett arra is, hogy mindeközben az egészségünket és a környezetünket is óvjuk.

Holluby Eszter Annemarie Börlind bio smink mester trainer

Belépés
Termék kereső
Copyright ©2020 Presto-Pilot Kft. Fel Presto Csoport Üzletszabályzat Áruátvételi szabályzat